St-Art Festival 2018 ! met GOLILA , PANDA & STONE-AGE ROCKS !

Kom Zondag 11 maart 2018 ook naar het St-Art Festival in Tegelen !!! Dit internationale promotiefestival voor Straattheater wordt georganiseerd door Totaal Theater , in samenwerking met Shalton Theatre en TukkersConnexion.

Krist Doo zal op het St-Art Festival drie acts presenteren !

Onze steengoede en meest succesvolle walk-act op stelten “STONE AGE ROCKS !”, uitgevoerd door Hassan Ait Moumad en Leo Keyner. Ook kunt u onze allernieuwste briljante act “GOLILA , de Lila Gorilla” bewonderen, gespeeld door Krist Doo en onze prachtige nieuwe walk-act “PANDA” , gespeeld door Wanting Li en Krist Doo

Wij willen u van harte uitnodigen om naar onze voorstellingen te komen kijken en natuurlijk  ook de vele andere voorstellingen van onze collega-artiesten ! Ook staan wij u graag te woord met informatie over onze acts , u kunt ter plaatste direct opties en boekingen plaatsen voor uw evenement bij de infostand op het festivalterein !

Lokatie : Openluchttheater De Doolhof  in Tegelen , NL

Datum : Zondag 11 maart 2017 tussen 11.30u en 17.00u

Hier vindt u het evenement op Facebook : St-Art Festival 2018

Hier vindt u de Website van het St-Art festival , met een overzicht van alle deelnemende artiesten

Volg krist doo

Interesse of wil je meer weten?