De Chagrijnige Vent / Corona editie

de Chagrijnige Vent / Corona editie

Normaal staat living statue “de Chagrijnige Vent”op een sokkel. Als zodanig is dit het meest succesvolle standbeeld dat er is: Krist doo won met deze act in de afgelopen jaren 22 prijzen, waaronder de eerste prijs en publieksprijs op het Nederlands kampioenschap voor levende standbeelden en de publieksprijs op het W.K.

Speciaal voor deze Corona-periode heeft Krist Doo deze act omgevormd tot een rondlopende act die speciaal gericht is op het humoristisch handhaven van de Corona-maatregelen.

Helaas blijft het noodzakelijk om het publiek te blijven herinneren aan de nog steeds geldende corona-maatregelen in winkelgebieden , op evenementen , kermissen en festivals die wel door mogen gaan. De Chagrijnige Vent brengt deze boodschap over op een originele en doeltreffende wijze. Gewapend met een wandelstok die uitschuifbaar is tot anderhalve meter , duidelijke lichaamstaal en een elastische mimiek wijst hij op non-verbale wijze éénieder op de verantwoordelijkheid  rekening te houden met elkaar. 

Normaal staat dit beeld dus op een sokkel ; nu loopt hij rond met een Rollator waarop een bord bevestigd is met de boodschappen : 1,5 meter , houd afstand en blijf gezond.

Boek nu de Chagrijnige Vent bij Totaal Theater of bel Krist Doo +31 6 2022 7525 !