Walking Acts

Wild zwijn

De tijdreizende oermensen

Urki en Baraka zijn twee holbewoners uit de oertijd. Ze zochten naar het einde van de wereld, maar verdwaalden diep in het zwarte woud. Daar vonden zij een groot wild zwijn. Samen maakten ze een lange reis door de tijd en zo kwamen zij op miraculeuze wijze terecht in de wereld van de moderne mens. Een wonderbaarlijk avontuur vol grappige situaties!

Lees meer

Stone Age

De stenen giganten

Stenen komen tot leven.. de prehistorie is herrezen

Twee imposante rotsformaties maken op subtiele wijze contact met de mensenwereld. Al zijn ze groots en indrukwekkend, de interactie met het publiek is speels en vriendelijk. Deze unieke steltloopact is een surrealistisch schouwspel, uitgevoerd in slow motion.

Stone-Age Rocks! Een fascinerend spektakel

Lees meer

Terra's Trots

Twee stenen geliefden flaneren met hun kinderwagen vol keitjes. Zij koesteren liefdevol hun kleintjes en delen ze vol trots met het publiek. Op deze stenen staan handgeschreven complimenten, zoals: “je bent een kei” en “je bent steengoed”.

Terra’s Trots is een hartverwarmende act vol vreugdevolle emotie.

Lees meer

ÛT Hunebed

De tijdreizende oermensen

Twee holbewoners uit de steentijd hebben een tijdreis gemaakt. Ze zitten bovenop een magisch, lopend Hunebed uit de prehistorie. Samen gaan ze overal heen. Op wonderbaarlijke wijze zijn deze oermensen aangekomen in de moderne wereld, en dat levert hilarische momenten op!

Lees meer

Kerstboompjes !


Met deze ludieke act krijg je zelfs de meest doorgewinterde chagrijn aan het lachen!

Het wordt gegarandeerd een vrolijke kerst dit jaar!


Lees meer

Volg krist doo

Interesse of wil je meer weten?