Het beste theater-entertainment voor Muziekfestivals 2017 !

Onze favoriete Walk-acts Stone-Age en Wild Zwijn zijn uitermate geschikt om in te zetten als theater-entertainment op Muziekfestivals .  Jongeren vinden het geweldig : de acts zijn stoer , super origineel en hilarisch !

Het is moeilijk om theater-acts te vinden die echt door jongeren gewaardeerd worden , maar bij Krist Doo ben u aan het juiste adres. Wij hebben de  beste Walk-act voor uw Dance-event , Pop-festival of Rock-concert : Wij weten wat het publiek leuk vind !

Neem contact op met Krist Doo om u te laten adviseren welke act het beste past op uw evenement 

Onze spelers zijn zeer ervaren en prettig om mee te werken , Ze kunnen tegen een stootje en deinzen niet zomaar ergens voor terug .Ook onder wisselende weersomstandigheden gaan we gewoon door ! Door het soort stelten waar we op lopen kunnen we bijna elke ondergrond aan. Dit maakt deze act buitengewoon geschikt voor Popfestivals. Daarnaast hebben we ook nog eens veel ervaring met het entertainen van jongeren die onder invloed zijn, wij hebben daar doorgaans vrij weinig problemen mee. We hebben altijd een eigen begeleider bij ons die aangevuld kan worden met een vrijwilliger of indien nodig een beveiliger van de festivalorganisatie.

Plaats nu een optie voor uw Festival !

 

 

Volg krist doo

Interesse of wil je meer weten?